Ons vaste team bestaat uit vier personen met ieder hun eigen specialiteit. Design, technische uitwerking, project management, productie en opslag worden allemaal door ons verzorgd.
Meer mensen nodig om de klus te klaren? Dan werken wij samen met vaste, vertrouwde contacten en leveranciers.
Bij ons heb je dus een direct, persoonlijk contact en toch alle services onder éen dak.

Jonge, frisse ideeën gecombineerd met jarenlange ervaring in de branche zorgen voor de beste resultaten.
Doordat we een hecht team vormen, zijn we altijd tot in detail op de hoogte van ieder project en bouwen we een vertrouwde band op met onze klanten.
We staan dan ook altijd voor je klaar, ook na 17.00uur of in weekenden.
Als het even kan dekken we ’s middags de tafel voor een gezamenlijke lunch. Eet je mee?
Dan verzorgen we natuurlijk ook een echte Limburgse vlaai.

Wouter Boers
Wouter BoersDirecteur-Eigenaar
Wouter is een van de eigenaren van ons bedrijf. Hij is al sinds 1989 werkzaam in de standbouw als project manager en calculator. Ook binnen Boers en Roosenboom houdt hij zich vooral bezig met zaken zoals projectmanagement, klantcontacten en algemene zaken. Wouter neemt graag alle tijd voor onze klanten, houdt van een gezellig gesprek en weet als geen ander de beste leveranciers voor onze producten te vinden.
Wim Roosenboom
Wim RoosenboomDirecteur-Eigenaar
Wim is een van de eigenaren van ons bedrijf. Hij is al sinds 1987 werkzaam in de standbouw als werkvoorbereider, bedrijfsleider en account manager. Binnen Boers en Roosenboom vind je hem vrijwel overal. Van klant contacten tot aan de tekentafel voor technische uitwerkingen, in onze loods en tijdens de op- en afbouw van de stands op locatie. Hij heeft graag alle touwtjes in handen en zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes uitgewerkt wordt.
Jos Borrel
Jos BorrelWerkvoorbereider
Jos is onze werkvoorbereider, timmerman, hoofd standbouwer, met andere woorden: hij zorgt voor productie en uitvoering. Jos werkt al sinds jaar en dag in de standbouw en al sinds de eerste dag bij Boers en Roosenboom. Een vrolijke verschijning, en niets is hem teveel gevraagd.
Mirjana Lux
Mirjana LuxOntwerper
Mirjana is onze jongste medewerker en werkt nu ruim 5 jaar bij Boers en Roosenboom. Ze heeft een achtergrond als interieurarchitecte en is bij ons verantwoordelijk voor het maken van de ontwerpen voor beursstands, interieurs, showrooms en displays.