Ons Portfolio

Hieronder een overzicht van de producten die wij leveren.

Stands

²stand [stent] de; m –s, kraam op een tentoonstelling of beurs, waar een bedrijf zijn producten kan presenteren
Stand staan standing verstaan verstand verstandig

Uw stand als een uithangbord. Een ontmoetingsplaats voor al uw relaties. Een ideaal moment om uw klanten op één plek gedurende een paar dagen te ontvangen, te informeren, te vermaken en te verzorgen. Op maat gemaakt en voorzien van alle mogelijke gemakken. Dat is toch wat u wilt? Kies daarom voor Boers en Roosenboom. Samen onderzoeken we de mogelijkheden om de ideale stand te realiseren.

Interieurs

in∙te∙ri∙eur [inteerieu:r] het: o –s, de binnenkant van een ruimte

Of het nu gaat om een balie, of het inrichten van een hele ruimte, klein- of grootschalig. Voor iedere invulling van uw omgeving, bent u voor een zorgvuldige aanpak bij ons aan het goede adres. We streven altijd naar de beste mix tussen kwaliteit en realiteit. Dat wilt u toch zeker? Kies daarom voor Boers en Roosenboom.

Displays

dis∙play [displee] het; m –s, uitstalling van producten

Tijdelijk of permanent, goedkoop of duurzaam, van karton of van hout. Een display moet als een maatpak om uw product passen en uw product op een perfecte wijze in de picture zetten. Een display moet uw product belangrijk maken, maar ook opvallen en uw product dat ene zetje geven, dat ervoor zorgt dat de klanten uw product willen vasthouden. Dat is toch wat u wilt? Kies daarom voor Boers en Roosenboom. Samen onderzoeken we de mogelijkheden om het ideale display te realiseren.

Vragen?

Schroom niet om contact op te nemen. Wij staan u graag te woord.