Ontwerp

Zonder ontwerp geen voorstel, zonder ontwerp geen offerte, zonder ontwerp geen boodschap.

Onze ontwerpen komen tot stand na een goed gesprek. Eerst en vooral proberen we de sfeer van het bedrijf te proeven. Uiteraard is informatie over de core-business van het bedrijf ook van belang. Samen met de wensen en eisen gaan we aan de slag. Onze ontwerpen zijn doelgericht, zonder veel poespas en opsmuk, gewoon rechttoe rechtaan. Driedimensionaal, met de bijbehorende lijntekeningen en plattegronden.

Presentatie

Over de presentatie van onze ontwerpen doen we niet moeilijk. Zoals u het wilt.

Opsturen? U krijgt het per post. E-mailen? We sturen het digitaal. Toelichten? We komen naar u toe. Of u komt naar ons toe. In Zuid-Limburg en in het bijzonder in en rondom Schinnen is altijd wel iets te beleven, zeker als u naar Boers en Roosenboom gaat. Bekijk hier wat er zoal in Schinnen te doen is: Gasterij Terborgh, Alfa Bierbrouwerij, Kasteel Doenrade, Canisius stroop, Van der Broek houtbewerking, Kasteel Terworm.

Productie

To the point productie, dicht bij huis, met ultra korte lijnen, met leveranciers waar we het sinds jaar en dag goed mee kunnen vinden.

Gaat er eens iets mis dan wordt dit snel hersteld. Altijd goede kwaliteit voor een redelijke prijs. We kunnen alle disciplines realiseren, van geschilderde houten elementen tot gespoten stalen constructies. Ook voor full colour posters en folieteksten hebben we betrouwbare partners.

Realisatie

Op locatie de juiste mensen op de juiste plaats krijgen. Daar zit de kracht van onze organisatie.

Goed gekwalificeerd personeel met goed materiaal. Een “niet zeuren mentaliteit”, maar doorwerken. Klantvriendelijk, servicegericht en binnen de deadline. Bij standbouw zorgen we natuurlijk ook voor de perfecte demontage van uw stand. Transport is geregeld.

Opslag

Opslag vindt plaats in eigen opslagloodsen. Overdekt en ruim, goed geoutilleerd.

Reach Thousands Of Visitors

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium.